Verzenden en retourneren

Indien het artikel op voorraad is en u heeft het voor 17:00 uur besteld, overmorgen in huis.

Bestellingen op werkdagen proberen we dezelfde dag nog te versturen. Twee werkdagen levertijd hanteren we als uitgangspunt. Het kan voorkomen dat u de volgende werkdag al uw bestelling thuis ontvangt of dat het iets langer duurt. Daarom hanteren we twee werkdagen als uitgangspunt. 

 

Ander verzendadres dan factuuradres

Het is mogelijk om een ander verzendadres dan het factuuradres te selecteren. Dit doet u door het vinkje ‘verzenden naar factuur adres’ rechtsboven bij het afrekenscherm uit te zetten. Er verschijnt een nieuw venster waar een ander verzendadres ingevuld kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de bestelling op uw werk laten afleveren.

 

PostNL pakketservice

Joli wijnen maakt gebruik van PostNL Pakketservice. Voor de verzending hanteren we standaardverzendkosten vanaf € 6,95. Deze worden van te voren met U als klant gecommuniceerd.

 

Niet aanwezig om bestelling in ontvangst te nemen

Indien je niet aanwezig bent om de bestelling te ontvangen, dan laat PostNL een bericht bij je achter. Op dit bericht staat een 'Niet-thuis-code'. Ga naar www.postnl.nl/ontvangen en vul deze code en je eigen postcode in. Druk vervolgens op ‘haal zending op’. Indien je zending is opgehaald kunt u de dag en tijd en/of bezorglocatie veranderen.

 

Heb je geen 'niet-thuis-code' of werkt deze niet. Je kunt dan de barcode op de zending invullen. Deze krijg je van de afzender en kun je vinden op de achterkant. Nadat de niet-thuis-code en postode is ingevuld wordt de zending getoond. De locatie waar je zending bezorgd wordt, datum, tijd zie je in de oranje geselecteerde knoppen.

 

Je hebt de volgende mogelijkheden:

·         Bezorgen op jouw huidige adres

·         Bezorgen bij jouw buren

·         Bezorgen op een andere dag of tijd

·         Dichtsbijzijnde PostNL kantoor

 

Recht van retour.

De consument Koper kan binnen veertien(14) werkdagen na aflevering van het product zonder boete en zonder opgaaf van redenen zijn herroepingsrecht uitoefenen. Alleen wanneer het product en de verpakking in orginele, complete en onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren, kan er na overleg met Joli wijnen aanspraak gemaakt worden op het herroepingsrecht. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending.