Joli Wijnen op Het Wijnfestival Den Bosch

Op 11 en 12 juni wordt de Parade in Den Bosch omgetoverd tot hét wijnfestival van het zuiden. Onder de rook van de Sint Jan kunnen zowel wijnliefhebbers als - kenners een weekend lang komen proeven van een diversiteit van wijnen. Met ruim tweehonderd open wijnen en medewerking van regionale wijnspecialisten en wijnimporteurs zoals Joli Wijnen, belooft het een heuse wijn-ontdekkingsreis te worden.

Lees meer »

Nu kerstproeverij wijnpakket voor €39.95

Wil je mooie en fijne Kerst dan is een Duits tintje misschien wel leuk. We bieden een “kerstproeverij pakket” aan met heerlijke wijnen uit de Saar streek voor bij jouw thuis. Nee geen Gluhwein maar echte kwaliteitswijnen. En natuurlijk is er ook gedacht aan Oud en Nieuw middels onze Riesling Sekt brut. Zo gaan we samen feestelijk het nieuwe jaar in. Bestel nu een Kerstproeverij wijnpakket:1 fles Saar Riesling Sekt Brut normaal € 14.95 1 fles Weissburgunder normaal € 9.00 1 fles Grauburgunder normaal € 9.00 1 fles Spatburgunder “Vom Fels” cuvee normaal € 15.90Totaal € 48.85 nu voor € 39.95

Lees meer »

Wijnen Parade groot succes!

Het nieuwe evenement Wijnen Parade was een groot succes. Wijnen Parade is een nieuw initiatief van Benny Bouwmans, eigenaar van Barrique Culinair & Cadeau. "Het is de bedoeling om allerlei wijnen toegankelijk te maken. Dat gebeurt door z’n 100 wijnen te schenken per glas en half glas, meldde hij aan het Brabants Dagblad". Het team van Joli Wijnen kon rekenen op heel veel complimenten, niet alleen over de wijn maar zeker ook door het team. Jasmin Blumenrath van Familienweingut Margarethenhof was speciaal voor het event aangesloten bij het Joli Wijnen team. "Wat hebben jullie geweldige wijnen zeg en dat met enthousiaste en professionele uitleg, we komen volgend jaar zeker weer terug" vertelde een bezoeker uit Rotterdam. "Het waren 3 geweldige dagen om onze wijnen te presenteren en wij zijn allen enorm trots op het resultaat" zegt mede eigenaresse Lisette van Pelt. "Ook willen wij natuurlijk alle bezoekers hartelijk danken en uiteraard alle deelnemers en organisator Benny Bouwmans" vult Jolande van den Akker aan. De planning voor het Wijnfestival Den Bosch, de Wijnen Parade, is het weekend na Pinksteren 2022 . Ook daar zal Joli Wijnen acte de présence geven.

Lees meer »

Voor alle voor wijnliefhebbers: Het wijnfestival in Den Bosch

Op 2, 3 en 4 september wordt de Parade omgetoverd tot 'Wijnenparade'. Ben jij erbij? Do-vrij-za 2-3-4 september! Bens Favourite, Proef, Wijnhuis Rosmalen, Wijn bij Stijn, Dolce Far Niente 's-Hertogenbosch, Wijnbar Bij Dirk, Bernardus Winery, Joli Wijnen: Duitse wijnen uit Ayl von der Saar, Barrique Culinair & Cadeau, De Bossche Zomer 2021. 

Lees meer »